Xbox Game Pass’ten Ne Oynasam Diyenler İçin 15 Adet Oyun Önerisi

Oyuncu dostu Xbox Game Pass binlerce oyunu kullanıcılarının beğenisine sunuyor. Bizlerse bu delicesine dolu kütüphaneden oyunlar öneriyoruz.

Berke Sönmez
Berke Sönmez - Editör
21 Dk Okuma Süresi

Günler geçse de Türk oyuncuların oyunlara erişim zorluğu geçmek ve bitmek bilmiyor. Böylesine zor günlerde genç oyun severlerin bir şekilde rahatlaması gerekirken kadim dostları olan oyunlara erişmenin epey güç olması bu durumun can sıkıcılığını üçe beşe katlıyor.

Oyunların delicesine yüksek fiyatlarının değip değmeyeceğinin yanı sıra sahip oldukları emektar bilgisayarın çalıştırıp çalıştırmayacağı sorusu da oyuncuların kafalarını pekala işgal ediyor. Bu tarz problemlerden doğan bazı çözüm yolları ise firmalarca sunuluyor.

Bugün ele alacağımız kısımsa bilgisayarları oyunları çalıştırabilecek seviyede olan oyuncuların ilgisini çekebilir. Bir oyuna onlarca para saymak yerine Xbox Game Pass‘i tercih etmeniz durumunda devasa ve güncel bir kütüphane sizleri beklemekte.

Konsol savaşlarında da yer alan Xbox tarafının en kuvvetli olduğu taraf Xbox Game Pass olurken bunu PC kullanıcılarına da sunuyor olması oyuncuların takdirini şüphesiz kazanmıştır. MisteRNOOB olarak bu yazımızda Xbox Game Pass kütüphanesinin sundukları arasından seçtiklerimizi size sunacağız.

Xbox Game Pass Aboneleri İçin Oyun Önerilerimiz

1- Atomic Heart

Günlük yaşantımızda yer alan “What If” (Farz edelim…) soruları oyun dünyasında kendine yer buluyor. Atomic Heart ise bunun en güncel örneklerinden biri. Yapım, Sovyetler Birliği’nin alternatif bir tarihini konu ediniyor. Savaştan zaferle ayrılan SSCB, bilimsel ve teknolojik alanlarda oldukça üst ve beklenmedik bir seviyeye erişiyor. Öyle ki yeryüzü onları kesmiyor ve Sovyetler gözlerini gökyüzüne dikiyorlar. FPS türünde aksiyon rol yapma elementleri barındıran Atomic Heart, “sebepsiz” ve “ani” bir şekilde deliren robotların arkasındaki gizem perdesini aralamanıza fırsat tanıyor. Alternatif tarihi bilim kurgu ile harmanlayan yapım; bu temayı oyuna yerleştirdikleri görevler, hikayeler ve elbette silahlar ile oldukça başarılı bir şekilde yansıtıyor. Bu sene içerisinde çıkış yapmasıyla da Game Pass’in en taze yapımlarından biri oluyor.

  • Mevcut olduğu platformlar: Xbox Konsol, Xbox PC Game Pass
  • Kimlere hitap eder: FPS oyunlarından hoşlananlara, alternatif tarih fikrinin işlenmesinden rahatsız olmayanlara ve bilim kurgu temalı hikayeleri ilgi çekici bulanlara.
  • Vaat ettiği oyun süresi: 15-20 saat
    (%100 tamamlama hedefliyorsanız bu süre 2-3 katına kadar çıkabiliyor)

2- Chained Echoes

Chained Echoes, görsel tarz tercihi ile sizleri maziye, 16 bitlik oyunlarla dolu anılarınıza götürüyor. Valandis isimli kıtada bir oraya bir buraya sürüklenerek üç krallık arasındaki savaşa son vermek kahramanların nihai görevi olarak sunuluyor. Kimi zaman kılıç kimi zaman ise büyüler ve pasparlak mechalarınızla mücadele vereceğiniz bu yolculukta kahramanları da pek çok sürpriz bekliyor olacak. Sıra tabanlı savaş sistemi, piksel grafikleri ve bir JRPG’nin en önemli noktası olan ilgi çekici, sürükleyici hikayesi ile Chained Echoes, o özlenen duyguları bir nebze de olsa yeniden yaşatmayı Xbox Game Pass kullanıcılarına vaat ediyor.

  • Mevcut olduğu platformlar: Xbox Konsol, Xbox PC Game Pass
  • Kimlere hitap eder: Sıra tabanlı oyunlardan hoşlananlara, piksel tarzdaki grafik tercihinden hoşnut kalanlara ve bolca detay barındıran hikayelerden sıkılmayanlara.
  • Vaat ettiği oyun süresi: 30-35 saat
    (%100 tamamlama hedefliyorsanız bu süre 2 katına kadar çıkabiliyor)

3- DEATHLOOP

Dishonored serisinin arkasındaki isim Arkane‘in geliştiriyor olmasıyla bile epey heyecana yol açan DEATHLOOP, yenilikçi yapısı ile de oyuncuların heyecanını bambaşka bir boyuta taşıdı. Çıkmadan evvel kafa karıştıran ama iyi işlenmesiyle oyuna akıcılık kazandıran döngü mekaniği türe farklı bir bakış açısı kazandırmış oldu. Oyuncunun aksiyon ve gizlilik dengesinde tamamen özgür bırakılması ve haritaların da buna uygun tasarlanmış olması büyük takdiri hak ediyor. Düşman yapay zekası görece yetersiz bulunsa da zekice yazılmış diyaloglar DEATHLOOP evreninde kaybolmanız için pekala yeterli. Neticede arkasında Dishonored’ları yapmış Arkane Studios bulunuyor.

  • Mevcut olduğu platformlar: Xbox Konsol, Xbox PC Game Pass
  • Kimlere hitap eder: FPS oyunlarından hoşlananlara, birkaç kez yanılıp yeniden denemekten rahatsızlık duymayanlara ve taktik yapmak ile arası iyi olanlara
  • Vaat ettiği oyun süresi: 15-20 saat
    (%100 tamamlama hedefliyorsanız bu süre 2 katına kadar çıkabiliyor)

4-Immortals Fenyx Rising

Oyunlara en çok konu olan iki mit şüphesiz Yunan ve İskandinav miti. Immortals Fenyx Rising ise Yunan mitini ele alan yapımlardan sadece biri. Fenyx olarak çıkacağınız yolculukta Yunan tanrılarını karanlık bir lanetten kurtarmak vazifeniz. Olimpos tanrılarının bahşettiği güçleri kullanarak mitolojik canavarlarla savaşmak, antik bulmacaları çözmek ve açık dünyayı keşfetmek Fenyx’i biraz meşgul edecek. Immortals Fenyx Rising’i anlatırken kullanılabilecek en kabaca tabir: “Zelda ve Assassin’s Creed serilerini harmanlayan bir yapıya sahip olduğunu söylemek” olacaktır.

  • Mevcut olduğu platformlar: Xbox Konsol, Xbox PC Game Pass
  • Kimlere hitap eder: Açık dünya oyunlarından sıkılmayanlara, Zelda vari bir deneyim arayanlara ve Yunan mitine karşı ilgi duyanlara
  • Vaat ettiği oyun süresi: 25-30 saat
    (%100 tamamlama hedefliyorsanız bu süre 2 katına kadar çıkabiliyor)

5- Forza Horizon 5

Xbox Game Pass’in şüphesiz en değerli isimlerinden biri Forza Horizon 5. PlayStation sahiplerinin bile imrenerek baktığı serinin 5. oyunu, araba yarışı oyunları arasında en rağbet göreni. Bu unvanı elde etmesinde oldukça gerçekçi, geniş araç kataloğu ve yer yer gerçekle karıştırılan Dünya’sının görsel anlamdaki başarısı önemli bir yer kaplıyor. Sık ve üzerine vakit ayırılmış etkinlikleri ise bu keyfi daha üst seviyelere taşıyor. Ayriyeten belirtmekte fayda var ki oyun içerisinde bulunan fotoğraf modu ile harika işler çıkarmak mümkün. Yok ben beceremiyorum ya diyorsanız da sizleri bu konu hakkındaki yazımıza davet ediyoruz.

  • Mevcut olduğu platformlar: Xbox Konsol, Xbox PC Game Pass
  • Kimlere hitap eder: Araba yarışı oyunlarını severlere, oyunlardan fotoğraflar almaya bayılanlara
  • Vaat ettiği oyun süresi: 20-25 saat
    (%100 tamamlama hedefliyorsanız bu süre 3-4 katına kadar çıkabiliyor)

6- Lego Star Wars: The Skywalker Saga

Lego oyunları, şu anda büyümüş genç beyefendi ve hanımefendilerin çocukluklarında belki de en büyük yer edinen oyunlar arasındaydı ve olmaya devam ediyor. Lego Star Wars: The Skywalker Saga, 9 filmi de önümüze sermesiyle toplu bir iş sunuyor. Diğer lego oyunlarından farklı bazı dinamiklere de sahip olması oyuna farklı bir tat katıyor. Karakter sınıfı ve yetenek ağacı sistemiyle taze etmenleri kovalayan yapım, klasik lego oyun kültürünü de layıkıyla pekala yansıtıyor. Filmleri konu alan hikayeyi bitirdikten sonrasıysa oynayabileceğiniz bolca içerikle kaynıyor. Ayrıca şu ana dek çıkış yapan Lego oyunları arasında en iyi gözüken grafikler Lego Star Wars :The Skywalker Saga‘ya ait.

  • Mevcut olduğu platformlar: Xbox Konsol, Xbox PC Game Pass
  • Kimlere hitap eder: LEGO yapımlarını keyifle oynayanlara, Günün yorgunluğunu atmak için tatlı bir oyun arayanlara ve elbette Star Wars tutkunlarına
  • Vaat ettiği oyun süresi: 20-25 saat
    (%100 tamamlama hedefliyorsanız bu süre 2-3 katına kadar çıkabiliyor)

7-Pillars of Eternity:

Pillars of Eternity bir CRPG veya oyuncular arasındaki tabiriyle batı tarzı bir RPG oyunu. İzometrik kamera açısıyla oyuncu beğenisine sunulan fantezi evreni, zorlayıcı görevleri bünyesinde barındırıyor. Arkasında Fallout: New Vegas‘ın geliştiricisi olan Obsidian Entertainment‘ın bulunması da yapımın kuvvetli yönlerini açık ediyor. Kaldı ki sunmuş olduğu binlerce satır diyalog da bunun aksini göstermiyor. Dövüş sekanslarında yer verilen bir özellik olan durdurma özelliği biraz kafa karıştırıcı olsa da bu sizin için bir problem değil ise Pillars of Eternity keşfedilmeyi bekleyen onca şey vaat ediyor.

  • Mevcut olduğu platformlar: Xbox Konsol, Xbox PC Game Pass
  • Kimlere hitap eder: 90’lar tarzı RPG arayışında olanlara, zengin ve detay barındıran bir hikaye deneyim etmek isteyenlere ve sıfırdan oluşturulmuş bir evrende kaybolmak isteyenlere
  • Vaat ettiği oyun süresi: 30-35 saat
    (%100 tamamlama hedefliyorsanız bu süre 2-3 katına kadar çıkabiliyor)

8-It Takes Two

Josef Fares tarafından kurulan Hazelight Studios, benzerine rastlanması epey zor olan bir stüdyo. Kaldı ki yaptıkları ikinci oyun ile yılın ödülü gibi prestijli bir ödüle layık görülmeleri de bunu kanıtlar nitelikte. Resident Evil Village, DEATHLOOP gibi oyunların arasından 2021 yılının oyunu seçilen It Takes Two co-op bir oyun. Bölüm bölüm ilerleyen yapısında her bölüm yeni araç gereçlerle farklı bir oynanış sunarak oyuncuyu sıkmayan sekanslara sahip yapım, ekran başında geçirdiğiniz süreyi unutturuyor. Bir de çocuğa sahip aile üyelerinin sarsıntılı geçen evliliği hikayeye konu olurken anne ve babanın kontrolü oyunculara bırakılıyor. Bu yüzdendir ki mümkünse herhangi bir arkadaşınızdan ziyade eşiniz veyahut sevgiliniz ile oynamanızı öneririz. 🥲

  • Mevcut olduğu platformlar: Xbox Konsol, Xbox PC Game Pass
  • Kimlere hitap eder: Co-op deneyimleri keyifli bulanlara, aile hikayelerini sıkıcı bulmayanlara, basit ama çeşitli oynanışları tercih edenlere
  • Vaat ettiği oyun süresi: 10-15 saat

9-Spelunky 2

Ödüllü roguelite 2D platform oyununun devamı, kafa lambanızı takıp kırbacınızı alarak tehlikeli mağaralara geri dönüş yapmanız için bir çağrıda bulunuyor. Spelunky‘in devamı niteliğindeki Spelunky 2 sürekli ama sürekli değişiyor. Her öldüğünüzde farklı bir yapıya bürünen seviyeler karşısındaki sinirinizi yine seviyelerden çıkarmanızsa mümkün. Geliştirilmiş akışkan fiziğine sahip olan tamamen yok edilebilir bir ortamda, bomba ve patlayıcı silahlara sahip olmak demek; önünüze çıkanı dilediğiniz gibi ortadan kaldırabileceğiniz anlamına geliyor demek. Bu macerayı 4 son sınır olmak koşuluyla arkadaşlarınız ile de yaşayabilirsiniz.

  • Mevcut olduğu platformlar: Xbox Konsol, Xbox PC Game Pass
  • Kimlere hitap eder: 2 boyutlu platform oyunlarını sevenlere, roguelite oyunların kendilerince ekledikleri elementleri merak edenlere
  • Vaat ettiği oyun süresi: 30-35 saat
    (%100 tamamlama hedefliyorsanız bu süre 2-3 katına kadar çıkabiliyor)

10-Stardew Valley

Vefat eden bir aile büyüğü ve sonrasında bize kalan bir arazi. Oldukça tanıdık gelen bir hikaye değil mi? Karakterimiz şehirdeki monoton yaşantısından kopup kasaba hayatına yeni bir sayfa açar. Pek çok yapıma konu olan bu klişe hikaye, her ne kadar dozu yer yer kaçırılsa da özünde pek şeker. Stardew Valley‘nin tatlı grafikleri ve oldukça rahatlatıcı müzikleri vadiye çok yakışıyor. Pelikan kasabasında büyük babamızdan bize kalan araziyi sürüp biçerken yapabileceğiniz onca şey de cabası. Bunlar balık tutmak, madenlerde canavar kesip gerekli cevherleri toplamak, vadinin gizemlerini aydınlatmak, kasaba ahalisi ile tanışmak, kaynaşmak hatta birlikte bir yuva bile kurabilmek gibi örnekler ve dahasıyla beraber sıralanabilir.

  • Mevcut olduğu platformlar: Xbox Konsol, Xbox PC Game Pass
  • Kimlere hitap eder: Çiftlik, yaşam simülatörlerinden hoşlananlara, göz yormayan pixel grafik tasarımını tercih edenlere ve elbette şehrin karmaşasından sıkılanlara
  • Vaat ettiği oyun süresi: 50-55 saat
    (%100 tamamlama hedefliyorsanız bu süre 2-3 katına kadar çıkabiliyor)

11-High On Life

Rick and Morty‘nin yapımcılarından Justin Roiland’ın oyun stüdyosunun Rick and Morty’yi aratmayan oyunu High on Life. Gerek hikayesi gerekse de tarzı ile absürtlükten ve mizah unsurlarından ödün vermeyen bir oyun tam olarak bu isimden beklenirdi. Konuşma yetisine sahip uzaylı silahlarımızla birlikte insanlığı uyuşturucu niyetine kullanmak isteyen farklı bir uzaylı grubuna karşı verilen mücadele konu ediniliyor. Yer yer gevezeliği abartan silah dostlarınız savaşta terler dökmenize neden olsa da kendilerinin tatlı diyaloglarına dikkat edilmeli. Ağızlarından dökülen sözler ilgi çekici ve genellikle gülümseten cinsten.

  • Mevcut olduğu platformlar: Xbox Konsol, Xbox PC Game Pass
  • Kimlere hitap eder: Komplike olmayan bir FPS oyunu arayanlara, oyuncuyla alay edebilen, şaşırtabilen ve bolca güldürebilen diyalog satırlarını rahatsız edici bulmayanlara
  • Vaat ettiği oyun süresi: 8-10 saat
    (%100 tamamlama hedefliyorsanız bu süre 2 katına kadar çıkabiliyor)

12-A Plague Tale: Requiem

A Plague Tale: Requiem, ödüllü A Plague Tale: Innocence’ta Amicia ve Hugo’nun çektikleri acıyı yetersiz buluyor ki dahasını getiriyor. Abla kardeş arasındaki güçlü bağ sürükleyici bir hikaye eşliğinde işlenmeye devam ediyor. Aradan 6 ay geçmiş ve Hugo laneti kontrol altına alınmış gibi dursa da sürekli böyle kalacağı meçhul. Ölüm ve yıkım her an fare seliyle kapıda. Kardeşini bu lanetten kurtarmak, iyileştirmek isteyen abla Amicia, denizi aşmalı ve kardeşini kurtarmanın anahtarı olan kehanetlerdeki adaya yol almalı. Bu yürek burkan hikayenin akıbeti nasıl olacak diye merak edenlerdenseniz Xbox Game Pass abonesi olmayı isteyebilirsiniz.

  • Mevcut olduğu platformlar: Xbox Konsol, Xbox PC Game Pass
  • Kimlere hitap eder: Duygu yüklü, sürükleyici bir hikaye arayışında olanlara ve çizgisel bir deneyim arayanlara
  • Vaat ettiği oyun süresi: 15-20 saat
    (%100 tamamlama hedefliyorsanız bu süre 2 katına kadar çıkabiliyor)

13-Mount and Blade II: Bannerlord

Yıllarca beklenen oyun çıkış tarihinden bir süre sonra Xbox Game Pass kütüphanesine de eklendi. Uçsuz bucaksız bir coğrafyada savaştan savaşa ve umuyoruz ki zaferden zafere şanlı, görkemli bir krallığı inşa etmenin verdiği keyfi sayılı şey verebilir. Başlangıçta kısıtlı olan dinarlarınızı nasıl harcayacağınız bu coğrafyaların hakimi olacağınız süreçte oldukça kritik olacak. İster ticaret yaparak üçe beşe katlar isterseniz de ordunuzu güçlendirebilmek adına başvuracağınız yollarda size fayda sağlayacak teçhizatları kuşanabilirsiniz. Bunların yanı sıra bir de değinmediğimiz diplomatik ilişkiler de cabası. Mount and Blade II: Bannerlord saydıklarımızla da kısıtlı değil bir bu kadar da değinmediğimiz noktası bulunuyor. En iyisi biz daha fazla yorulmayalım ve Mount and Blade II: Bannerlord deneyiminiz ile aranızda durmayalım.

  • Mevcut olduğu platformlar: Xbox Konsol, Xbox PC Game Pass
  • Kimlere hitap eder: Orta çağ coğrafyası temasını sevenlere, savaşlar ve diplomasik ilişkiler başta olmak üzere avantaj sağlayacak strateji geliştirmek isteyenlere ve mod desteği ile üşenmeden kendi arzularına göre kişiselleştirilebilecekleri bir yapım arayanlara
  • Vaat ettiği oyun süresi: 35-40 saat
    (%100 tamamlama hedefliyorsanız bu süre 2-3 katına kadar çıkabiliyor)

14-Midnight Fight Express

Midnight Fight Express, döve döve ilerlemenin ana unsur olduğu bir beat’em up oyunu. Senaryo olarak türdeşlerinin pek de ötesine geçememiş veya geçmeyi denememiş yapım yine de ufak ufak twistlere sahip. Yeraltı dünyasının korkulan isimlerinden biri her nasılsa hafızasını kaybediyor. Hal böyle olduğundan mıdır bilinmez şehirdeki asayiş de epey sarsılıyor. Babyface isimli karakterimizse hafızasını geri kazanmaya çalışırken bir yandan da asayişi sağlamış oluyor diyelim. Tutkusunun peşinden koşan bir yapımcının eseri olan Midnight Fight Express, içerdiği minik tatlı detaylar ve göndermelerle de yüzünüzü tebessüm ettirebiliyor. Yaklaşık 40 kadar bölüme sahip olan yapımda, her bölüm sonu ödüllendirildiğiniz materyalleri kozmetik ve geliştirme ögelerinde harcayabiliyorsunuz. Yer yer tekrara düştüğünü hissettirmesiyle çerezlik bir yapım olarak Game Pass’te yerini alıyor.

  • Mevcut olduğu platformlar: Xbox Konsol, Xbox PC Game Pass
  • Kimlere hitap eder: Kararında, çerezlik denebilecek bir dövüş oyunu arayanlara
  • Vaat ettiği oyun süresi: 5-10 saat
    (%100 tamamlama hedefliyorsanız bu süre 2 katına kadar çıkabiliyor)

15-Persona Serisi

Xbox Game Pass kütüphanesi geçtiğimiz günlerde Persona serisini de bünyesine kattı. Persona 3 Portable, Persona 4 Golden ve Persona 5 Royal konsol ve PC oyuncuları ile Game Pass ile buluşturuldu. Her ne kadar 15 oyun demiş olsak da yazımızda Persona serisi diye yer verip geçmek olmazdı. Serinin üç oyununa da ayrı ayrı değinecek ve yapım başına ne kadarlık bir oynanış süresi vaat ettiklerine yer vereceğiz.

Persona 3 Portable, serinin en ses getiren oyunlarından biri. Klasik Japon öğrenci (lise) hayatını işlemekte ve siz de okula, şehre yeni gelen öğrenci rolündesiniz. Bu yeni düzene, ortama alışmaya çalışan öğrenci etrafında bazı extra acayiplikler, gariplikler fark etmekte. Hikaye bunun etrafında kurgulanacakken bir öğrencinin hayatında bulunan endişeler de yapımda yer almaktadır. Sınavlardı arkadaşlarla olan bağlardı derken saatlerinizi ekran başında geçirmiş bulacaksınız kendinizi. Dengeyi kurmak konusunda başarılı olmanızsa oldukça önem arz ediyor çünkü sosyal ilişkileriniz ruhunuzun yansıması olan Persona’ların da gücünü belirliyor. Sıra tabanlı mücadelelerinizde Persona’larınız ne kadar güçlüyse siz de o kadar güçlüsünüz.

Persona 4 Golden da benzer bir şekilde öğrenci yaşantısını işliyor ve dengeyi kurmanızı bekliyor. Karakterimiz şehirden kasaba vari bir yerleşkeye detektif olan amcasının ve kuzeninin yanına bir süreliğini geliyor. Gelmesiyle beraber de önceden de yaşanan birtakım cinayetler ve kaybolma olayları artış gösteriyor. Karakterimiz ve arkadaşları da bir şekilde (spoiler vermek istemeyiz) cinayetleri önlemeye çalışıyor. P3P’e göre daha üst düzey, modern grafiklerin yanı sıra daha rahat bir oynanış sunan Persona 4 Golden, ilgi çekici hikayesi ve başarılı rol yapma elementleri ile ekran başında uzun saatler geçirmenizi sağlayabiliyor. Persona 4 Golden’da da okul, sosyalleşme ve görev dengesini iyi ayarlamanız P3P’de olduğu gibi önem arz ediyor.

Persona 5 Royal, bu serinin ve türün nihai ürünü. Görsel açıdan serinin zirvesi, oynanış ve serbest etkinlik kısmında ise en rahatı. Yine okula yeni gelmiş bir lise öğrencisinin kontrolü ve arkadaşları ile yaşadıkları maceralar. Serinin bu yapımının hikaye kısmı, ekibinizin hırs, açgözlülük gibi kötü duygularının etkisi altında olan insanları kurtarma ve topluma açık etme uğraşı etrafında şekilleniyor. Bir de sebebi bilinmeyen kazaların elbet. Persona 5 Royal için bu türün ve serinin nihai ürünü diyorsak boşuna değil. 2016 yılında çıkış yapan Persona 5’in eleştirilen kısımlarına yaptığı dokunuşlarla ve hikayeye yaptığı eklemelerle kusursuza yakın bir deneyim sunuyor. İrili ufaklı pek çok yenilik, hali hazırda ufak eksilerine rağmen beğenilen Persona 5’i oldukça üst bir seviyeye taşıyor. Böylelikle de oyuncuların “kalbini çalmayı” başarıyor.

  • Mevcut olduğu platformlar: Xbox Konsol, Xbox PC Game Pass
  • Kimlere hitap eder: Uzun saatler alacak sağlam bir hikaye, rol yapma oyunu arayanlara ve sıra tabanlı dövüş sisteminden usanmayacak olanlara
  • Vaat ettiği oyun süresi: Oyun oyun ele almak daha doğru bir tercih olacaktır
    • Persona 3 Portable 60-65 saat
      (%100 tamamlama hedefliyorsanız bu süre 2 katına kadar çıkabiliyor)
    • Persona 4 Golden 65-70 saat
      (%100 tamamlama hedefliyorsanız bu süre 2 katına kadar çıkabiliyor)
    • Persona 5 Royal 100-105 saat
      (%100 tamamlama hedefliyorsanız bu süre 1.5 katına kadar çıkabiliyor)
Bu makaleyi paylaş
By Berke Sönmez Editör
Takip et
"Praise The Sun"
1 yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir