PCKONSOL

BlizzConline Tarihleri Belli Oldu

Oyun severler 19 ve 20 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek BlizzConline’da, şirketin geliştirdiği oyunların yapılış süreçlerini, perde arkasında neler olup bittiğini ve bunun yanı sıra soru cevap etkinlikleri, oyunlarla ilgili güncelleme bilgilerini ve şirketin ileriye dönük planlarını ücretsiz bir şekilde izleyebilir olacak.

Blizzard, çeşitli geliştirici ekiplerden gelen açıklamaların yanı sıra topluluğun “yakıcı” sorularını sorma fırsatını ortaya koyan bir online platform sağlamak için elinden geleni yapacak gibi.

Oyun severler, online fuarı altı farklı kanaldan naklen izleyebilecek. Canlı yayını kaçırsanız da dert değil, sonradan da izlenebilir hale getirilecek ve yayın, blizzcon.com üzerinden yapılacak.

Etkinliğin birinci günü, 19 Şubat Cuma saat 22:00 GMT / 14:00 PT / 17:00 ET’de, Blizzard’ın geliştirmekte olan bazı içeriklerine ön bakış atmanızı sağlayacak özel bir törenle başlıyor. Etkinliğin ikinci günü, 20 Şubat Cumartesi saat 20:00 GMT / 12:00 PT / 15:00 ET’de Blizzard, oyuncu sorularını yanıtlayacak ve Topluluk Gösterisi adı altında etkinlikler aracılığıyla izleyicilerinin neler yaptığını gösterecek. Blizzard, etkinlik boyunca bazı oyun paketlerini de (World of Warcraft, Overwatch vb.) özel fiyatlardan satışa sunacak. Aşağıda vg247’nin BlizzConline’dan neler beklediğini içeren videosuna bakabilirsiniz.

Kaçırmayın derim.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu