Ad image
Muratcan Ös
Muratcan Ös - Genel Yayın Yönetmeni
1 Dk Okuma Süresi

Seneler geçtikçe oyunların açık dünyaları daha göz alıcı hale geliyor, daha hayranlık uyandıran şekle bürünüyorlar. Hele ki gece ortamında bir şehirde dolaşıyorsanız ve şehirde de neon ışıklı tabelalar varsa! Belki de çoğumuzun kaybolmak isteyeceği bir yer değil mi? Ion Lands’in Cloudpunk’u işte tam bu ortamı yenilenmiş şekilde sunuyor!

Nitekim daha platformsal bir kamera açısına sahip olan Cloudpunk, bu bakış açısının yanında birinci şahıs kamerasına da yer vermiş gibi gözüküyor. Şehir ortamını ve fütüristik yaşamı oyuncuya daha iyi sunma babında böyle bir yeniliğe giden geliştirici ekip Ion Lands’in stüdyo başkanı Marko Dieckmann: “İsterseniz üçüncü kişiden birinci kişiye sorunsuz bir şekilde geçiş yapabilir ve original kameraya geri dönebilirsiniz. Sürüş sırasında isterseniz kameranın kilidini açık tutabilirsiniz.” yorumunu yaptı.

Cloudpunk Street

Yeni birinci şahıs kamera açısıyla geceleyin bir şehrin nasıl gözüktüğünü görmek isteyenler, Cloudpunk halen daha beta sürümünde ama çok yakında beta sürümünden ayrılacak.

Bu makaleyi paylaş
Genel Yayın Yönetmeni
Takip et
İsmim Muratcan Ös. MisteRNOOB'da Genel Yayın Yönetmeni ve Indie divizyonunun lideriyim. Üç seneyi aşkın yazarlıkla uğraşıyorum.
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir