Cyberpunk 2077’de 75 Ayrı Sokak Hikayesi Görevi Olacak

Brz Konuk
1 Dk Okuma Süresi

Cyberpunk 2077’de 75 Ayrı Sokak Hikayesi Görevi Olacak

Geçtiğimiz haftalarda 17 Eylül tarihine ertelenip, oyunu sabırsızlıkla bekleyenleri üzen Cyberpunk 2077’de yan görevlerin detayları netleşmeye başladı.

CD Projekt’in Krakow stüdyo başkanı John Mamais OnMSFT’ye verdiği röportajda, yan görevler olan Sokak Hikayesi Görevleri (Street Stories) hakkında açıklamalarda bulundu.

John Mamais’in açıklamasına göre Cyberpunk 2077’de 75 ayrı Sokak Hikayesi Görevi bulunacak. Bunlar tamamen el yapımı yan görevler olduğu için kendi içlerinde ayrı hikayeler barındıracak. Bir nevi The Witcher 3’teki canavar avlama görevleri gibi diyebiliriz.

Çok fazla sinematik ögeleri barındırmayacak bu Sokak Hikayesi Görevleri, oyuncuların oyunun dünyasını hem daha iyi keşfetmesine, hem de karakterini geliştirmesine olanak sağlayacak.

Cyberpunk 2077 hakkında detaylar daha fazla netleşmeye başladıkça, Eylül ayını iple çekeceğimize benziyor.

Bu makaleyi paylaş
Takip et
Hayatı Oyun Olanların Platformu...
Yorum Yap

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir