Doom’un Daha Anlatacak Çok Hikayesi Var

Hüseyin Oğuz
1 Dk Okuma Süresi

Doom Eternal’ın Yönetmeni, Daha Anlatacak Çok Hikayeleri Olduğunu Söylüyor

Doom Eternal için yayınlanan Antik Tanrılar Bölüm İki DLC’si, Doom hikayesinin sonu gibi gözükse de aslında hiçbir şeyin sonu değil.  Polygon‘a verdiği bir röportajda oyunun yönetmeni Hugo Martin anlatacak daha çok hikayeleri olduğunu söyledi.

Martin: “Bu, Doom’da (2016) başlayan hikayenin sonu olsa da, bu sonla çok fazla  eşik oluşturduk. Doom Eternal boyunca bu eşiklerin birçoğunu ayrıntılarıyla açıklayabildik ve iki DLC yapabildik. DLClerin sonu, ama elbette Doom Slayer ile anlatılacak daha çok hikaye var.”

Ayrıca Hugo Martin, röportaj boyunca ilk Doom oyunlarından başlayarak seriyi bir gözden geçirdi. Yönetmen 30 yıldır ana fikrin sağlam kalmasına karşın ilk Doom’un hikayeden yoksun bir oyun olduğunu, Doom 3’ün korku yönlerinin ağır olduğunu ve Doom 2016’nın yüksek hızlı aksiyona odaklandığını söyledi. Doom Eternal ise aradaki dengeyi iyi sağlayarak başarı elde etmişti. 

Bunlara ek olarak id Software hayranlara teşekkür ederek, bu yılın sonlarına doğru Doom Eternal’a ek içeriklerin geleceği haberini verdi.

Bu makaleyi paylaş
Takip et
Ben, uykusunda yazan adam henüz daha uyanmadım.
Yorum Yap

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir