Dragon Age 4, Single Player Odaklı Olacak

Anıl Er
2 Dk Okuma Süresi

Bioware’in sevilen RPG oyunu Dragon Age’in 4 Aralık’ta D4 Günü (Dragon Age Günü) kutlandı. Her yılın bu gününde topluluğun kutlamaları, yardım için para toplama etkinlikleri yapılıyordu ve tabii biz de her sene yeni çıkacak Dragon Age hakkında birkaç cümle bilgi verilmesini bekliyorduk. Bu yıl sonunda da Dragon Age 4 hakkında kısa bir not yayınlandı:

“Keşfetmeniz için yeni dünyalar ve hikayeler inşa etmekten bahsetmişken, Dragon Age’in bir sonraki tek oyuncu odaklı deneyimi için hala çok çalıştığımızı bilmenizi istiyoruz. Gelecek yıl için heyecanlıyız. üzerinde çalıştığımız şey hakkında artık daha fazla konuşabiliriz.”

“Tek oyuncu odaklı deneyim” ifadesini biz burada çok ciddiye alıyoruz. Zira bu yılın başlarında Dragon Age 4’ün para odaklı canlı hizmet özelliklerini desteklemek için yeniden düzenlendiği söylenmişti. 2019’da, baş finans sorumlusu Blake Jorgensen’in dediğine göre EA canlı hizmetler sayesinde gelirini ikiye katlamaya başlamıştı.

Anthem’in başarısızlığı Dragon Age 4 için iyi bir örnek olabilir

Bu yüzden oyunun Anthem gibi çok oyuncu odaklı olacağı endişesi vardı. Anthem’in başarısızlığı ve tek oyunculu aksiyon oyunu Star Wars Jedi: Fallen Order‘ın başarısı, anladığımız kadarıyla EA’i Dragon Age 4’ün sahip olacağı çok oyunculu bileşenleri iptal etmeye teşvik ettiğini tahmin ediyoruz.

Bu makaleyi paylaş
Takip et
Çıkış yılı, türü fark etmeksizin her oyunu deneyen, bunların yapılışı ve tekniğiyle de ilgilenen eski kafa bir "oyuncu" anil_er@hotmail.com
Yorum Yap

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir