Gearbox Software İcra Kurulu Başkanı Randy Pitchford, Tweeter üzerinden yaptığı bir açıklama ile, Borderlands serisinin geleceği hakkında planları açıkladı.
Pitchford, bazı söylentileri yalanlayarak, firmanın durumunu paylaştı.
Gearbox’ın başka bir Borderlands oyununu (veya yeni bir yan oyunu) “desteklediği” veya “birlikte geliştirdiği” söylentileri kulağıma geldi. Bu söylentiler doğru DEĞİL. Gearbox, Borderlands serisindeki gelecekteki oyunlarının (veya herhangi bir Borderlands bitişik oyununun) ortak geliştirme olmaksızın baş geliştiricisidir.
Üstelik: Kesinlikle sizi şaşırtacak ve memnun edecek harika şeyler üzerinde çalışıyoruz. Faturaları ödeyecek becerileri olan biri varsa ve bir Borderlands eylemine katılmak isterse, büyük olan bir şeyin üzerinde çalışıyoruz.
(İş ilanı linki)
Böylece Gearbox’ın bir sonraki Borderlands oyunu üzerinde çalıştığını kesinleşmiş oldu. Ayrıca çıkan söylentilerin aksine firma bu işi başka bir firmayla ortak değil, tamamen tek başına yapıyormuş. Geliştirilen oyun ise klasik seriden farklılaşarak bizi şaşırtacak bir yapım olacakmış. En azında Pitchford öyle iddia ediyor.
Borderlands 3 te atış hissiyatı yoktu. Mermi değil sanki su sıkıyorsun bildiğin.
1 de de öyle 2 ve 3 ü oynamadım daha ondadamı öyle ya üzüldüm şimdi