GTA Online Haftalık Bonuslar (13 – 20 Ocak)

Ülvi Gardaşov
Ülvi Gardaşov - Yazar
1 Dk Okuma Süresi

Rockstar, bu hafta da GTA Online oyuncuları için haftalık bonuslar yayınlamayı unutmadı. GTA Online: The Contract DLC’sinin çıkışından sonra Rockstar, yeni arabalar ve bonuslar ekleyerek oyunu desteklemeye devam ediyor.

Oyuna yeni DLC’nin parçası olarak Nagasaki Shinobi (2,480,500 GTA$) motorsikleti ve Double Down adlı Lamar ve Franklin ile oynayabildiğimiz yeni mod eklendi.

Bu Hafta GTA Online’da:

3x GTA$ ve RP:

  • Double Down Modu

2x GTA$ ve RP:

  • High Society Leak
  • Payphone Hit’leri
  • Associate/Bodyguard Maaşı

Ücretsiz Öğeler

Bu hafta GTA: Online’da Short Trip görevlerini oynayarak Pastel Green Smoking Jacket‘ı ücretsiz bir şekilde elde edebilirsiniz. Ayrıca minigun bu haftalığına ücretsiz oldu!

Podyum Aracı

Bu haftanın podyum aracı Ocelot Jugular. Diamond Casino & Resort’ta şansınıza bağlı çarkıfeleği çevirerek aracı kazanabilirsiniz.

Test Track Arabaları

  • Vapid Dominator ASP
  • Dinka RT3000
  • Übermacht Cypher

Ödül Aracı

Bu haftanın ödül aracı (Prize Ride) RT3000. Challange’ları tamamlayarak bu aracı ücretsiz bir şekilde kazanabilirsiniz.

İndirimler

40% İndirim:

  • Autarch
  • DR1
  • R88
  • Lynx
  • Previon

%35 İndirim:

  • PR4

30% İndirim:

  • Tüm Garajlar
  • Imani Tech
  • Champion

%25 İndirim:

  • Ajanslar (+Tadilatlar)

Prime Gaming

  • 100.000 GTA$
Bu makaleyi paylaş
Takip et
Dünya adlı bu gezegende, kapladığım mekanın hakkını, yazmakla veriyorum.
Yorum Yap

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir