Indiana Jones Oyunu Geliştirme Süreci Yakın Zamanda Başlıyor

Muratcan Ös
Muratcan Ös - Genel Yayın Yönetmeni
1 Dk Okuma Süresi

Ocak ayında Bethesda’nın yeni bir Indiana Jones oyununu geliştirmeye başladığını duyurmuştuk. Wolfenstein serisinden bildiğimiz Machine Games tarafından direkte edilecek olan oyunun hikayesi, filmlerin herhangi bir kopyalamasını taşımayacaktı. O vakitten bu vakte kadar hiçbir bilgi verilmeyen oyunla alakalı araştırmalar yapan oyun severler, LinkedIn üzerinden bir Machine Games çalışanının Mayıs ayında oyunu geliştirmeye başlayacaklarını söylediğini yakalamış.

67

Görünüşe göre stüdyo, Deathloop’u geliştiren ekip olan Arkane Lyon ile işbirliği içerisinde. Çıkan fragmana göre ise oyunun 1930’ların Roma’sında geçeceği tahmin ediliyor.

 

Bu makaleyi paylaş
Genel Yayın Yönetmeni
Takip et
İsmim Muratcan Ös. MisteRNOOB'da Genel Yayın Yönetmeni ve Indie divizyonunun lideriyim. Üç seneyi aşkın yazarlıkla uğraşıyorum.
Yorum Yap

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir