Neil Druckmann, The Last of Us Part 2 Multiplayer Modunun Beklemeye Değer Olduğunu Söylüyor
Birçok Naughty Dog hayranı, dün gerçekleşen The Last of Us kutlamalarının, The Last of Us: Part II’nin uzun zamandır beklenen çok oyunculu modunu da göstereceğini umuyordu.
Maalesef ki stüdyo bir dizi yeni GIF, kostümlü oyun rehberleri, ücretsiz bir PlayStation 4 teması ve bunlar gibi birçok ürünle katılmayı tercih etti. Ama Neil Druckmann, etkinlik sona ererken proje hakkında açıklama yaptı.
Thank you to all the wonderful fans for an incredible #TheLastofUsDay ! Your positivity and love is incredibly inspiring. Oh… and about that other thing… be patient. It’ll be worth it. ❤️
— Dr. Uckmann (@Neil_Druckmann) September 27, 2020
“Bu inanılmaz #TheLastofUsDay için tüm hayranlara teşekkür ederiz! Pozitifliğiniz ve sevginiz inanılmaz derecede ilham verici. Oh … ve diğer şey hakkında … sabırlı olun. Buna değecek. ❤️”
Naughty Dog’un multiplayer modunu yaparken nasıl bir politika izleyeceğini ise henüz bilmiyoruz. Düşük bir ihtimal olsa da COD gibi oynaması ücretsiz olacağına inan da var, sadece oyuna sahip olanların oynayabileceği bir mod olacak diyen de var. PlayStation 5 sürümü de oldukça merak konusu.
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?