Tom Clancy’s XDefiant için kapalı beta aşaması şu anda devam ediyor ve IGN altı dakikalık oynanış görüntüsünü gösteren bir video paylaştı.
Bu kapalı betada şu an için 10 benzersiz harita ve aralarından seçim yapabilecekleri beş oyun modu var. Oyuncular ayrıca duyuruda tanıtılan dört sınıftan birini seçebilecekler. Tanıtılan sınıflar: Wolves, Outcasts, Cleaners, ve Echelon.
Tom Clancy’s XDefiant, oynaması ücretsiz, hızlı tempolu bir arena FPS oyunudur. Oyun, Defiants olarak adlandırılan silahşör ekipleri hakimiyet için savaşırken, silahlı çatışmaları kişiselleştirilmiş teçhizatlar ve özel gruplarla birleştirmeyi vaat ediyor.
Oyuncular, Defiant’larını oyun tarzlarına uyacak şekilde kişiselleştirebilecekler. Oyuncular sınıflarını, özelliklerini ve yeteneklerini seçebilirler. Ek olarak, birincil ve ikincil silahlarını, silah eklentilerini ve savaş araçlarını seçerek teçhizatlarını kişiselleştirebilecekler. Ayrıca, sürekli değişen bir savaş alanına uyum sağlamak için teçhizatlar sürekli değiştirilebilir olacak.
Merhaba haberlerinizin altına yorum yapabilsek siteniz daha iyi olur.
Yapabiliyorsunuz zaten