Oyunculara sunduğu çılgınlık ve kara mizah sayesinde kendine özgü kitle oluşturmayı başaran Postal serisine yeni bir oyun ekleniyor. Uzunca zaman sessizliğini birden bozmaya karar veren seri geçtiğimiz yıl dördüncü ve son oyunuyla karşımıza çıkmıştı. Şimdi ise baş karakterimiz POSTAL Dude’un beynine giriş yapmamıza olanak tanıyacak spin-off (yan ürün) olan Postal: Brain Damaged bizlerle buluşmak için gün sayıyor.
Serinin hayranları için sevindirici haber Polonya’lı geliştiriciden geldi. Serinin ilk oyunun geliştiriciliğini de üstlenen Running With Scissors, Hyperstrange ve CreativeForge Games, Postal: Brain Damaged’in Steam sayfası aracılığıyla oyunun çıkış tarihini açıkladı.
Postal: Brain Damaged 7 Haziran’da Çıkış Yapacak
1997 yılında piyasaya sürülen ilk oyunun geliştiricileri tarafından geliştirilen spin-off oyunu 7 Haziran tarihinde oyuncularla buluşacak. Yalnızca PC için çıkış yapacak yapımın sistem gereksinimleri ise henüz açıklanmadı. Ancak oyunun Steam sayfasında yapımın bizlere ne sunacağını gösteren bir demo mevcut.
Serinin dördüncü ve son oyunu geçtiğimiz yıl piyasaya çıkmıştı ve eleştirmenler, oyuncular tarafından tam not almayı başarmıştı. Ancak serinin spin-off oyunu Postal: Brain Damaged’ın Steam’de yer alan demosu dördüncü oyundan daha çok beğenildiğini de hatırlatmakta fayda var.