Ülvi Gardaşov
Ülvi Gardaşov - Yazar
1 Dk Okuma Süresi
Black Panther

San Diego Comic Con’da ikinci Black Panther filmi için yeni bir fragmanın yayınlanmasının ardından film ile neredeyse aynı konuyu işleyecek yeni bir oyunun geliştirildiği güvenilir bir kaynak tarafından doğrulandı.

Oyun sektörünün önemli gazatecilerinden biri olan Jeff Grubb, Giant Bomb’un Twitch yayını üzerinden EA’in tek oyunculu bir Black Panther oyunu geliştirdiğini duyurdu. Oyunun geliştiriciliğini, EA’in kurduğu, F.E.A.R serisi ve Middle-earth: Shadow of Mordor gibi oyunların geliştirici stüdyosu Monolith Productions’da eski Başkan Yardımcısı olan Kevin Stephens’ın başında olduğu yeni bir stüdyo üstleniyor.

Henüz daha geliştirmenin erken aşamalarında olan bu oyun, açık dünyaya sahip olacağı bildiriliyor. Oyunun başında T’Challa ölmesi (Wakanda Forever filminde olacağı gibi) ve onun yerine oyuncunun geçmesi planlanıyor.

Bu makaleyi paylaş
Takip et
Dünya adlı bu gezegende, kapladığım mekanın hakkını, yazmakla veriyorum.
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir