Söylenti: Star Wars Jedi: Fallen Order’ın Devam Oyununun İsmi “Survivor” Olabilir

Respawn Entertainment'ın geliştirmekte olduğu devam oyunu, 2023'ten önce gelmeyecek.

Muratcan Ös
Muratcan Ös - Genel Yayın Yönetmeni
1 Dk Okuma Süresi

VentureBeat muhabiri Jeff Grubb, premium podcasti Giant Bomb esnasında Star Wars: Jedi Fallen Order‘dan sonrasını konu alacak bir sonraki oyunun Star Wars Jedi: Survivor olacağını öne sürdü. Böylelikle Grubb, bunun bir seri haline geleceğinin de altını çizdi.

Grubb, canlı yayın esnasında bir sonraki oyunun isminden haberdar olduğunu söyledikten sonra bir izleyici yapımın ismini “Survivor” olarak tahmin etti ve kendisinden onayı aldı. İsmin ortaya çıkmasından sonra ise ek bir yorum yapılmadı.

Fallen Order’ın devam oyunu Survivor hakkında ne biliyoruz?

Nisan ayında Grubb, oyunun sadece yeni nesil konsollara ve PC’ye geleceğini öne sürerken oyunu ise 2023’ten önce görmeyeceğimizin altını çizmişti. Electronic Arts ise Ocak ayında Star Wars Jedi: Fallen Order’ın devam oyununu ve Respawn Entertainment’ın geliştirmekte olduğu iki yeni Star Wars oyununu duyurmuştu.

Bu makaleyi paylaş
Genel Yayın Yönetmeni
Takip et
İsmim Muratcan Ös. MisteRNOOB'da Genel Yayın Yönetmeni ve Indie divizyonunun lideriyim. Üç seneyi aşkın yazarlıkla uğraşıyorum.
Yorum Yap

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir