Hüseyin Oğuz
1 Dk Okuma Süresi

Nightdive Studios, yaklaşan oyunları System Shock Remake’e ait 7 dakikalık bir teaser trailer (evet onlar videoyu bu şekilde adlandırıyor) yayınladı.

Daha önceki oynanış videolarına nazaran bu video, aksiyondan çok keşfe odaklanıyor çünkü yedi dakika boyunca oyunda geçmeniz gereken tuzaklara, bulmacalara ve genel atmosfere göz atacaksınız.

System Shock Remake

System Shock Remake neye odaklanıyor?

Oyunun Remake versiyonunda görsel geliştirmelerin yanı sıra düşmanlarda ve silahlarda büyük denge değişiklikleri ve mekanik yenilemeleri bulunuyor. Umarız fazla ileri gidilip, oyuncuların aradığı nostaljik hisler yok edilmemiştir.

Geliştiriciler tarafından net bir tarih verilmese de Steam sayfasında oyunun çıkışı için bu yaz deniliyor ve bu da demek oluyor ki üç aydan daha az bir kaldı. Çıkış yapacak oyunun nasıl olacağını merak ediyorsanız, ücretsiz demo sürümünü denemek için hala vaktiniz var. Geç olmadan göz atmanızı öneririz.

Bu makaleyi paylaş
Takip et
Ben, uykusunda yazan adam henüz daha uyanmadım.
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir