Watch Dogs Legion’da hemen hemen herkese rastlayabilirsiniz; soygun planlayan inşaat işçileri, casus büyük anneanneler ve hatta arıcılar..?
Kötülük ve zulüme karşı herkesin yardımına ihtiyacımız var ve buna arıcılar da dahil. Ancak sandığınız gibi bal toplayan arılardan ve onların yetiştiricilerinden bahsetmiyoruz: Gerektiğinde siber şekilde ilerleyebilmek için sürüler halinde “nano arılar” çağıran arıcılara gerek duyuyoruz.
Future Games Show’da konuşan oyun direktörü Kent Hudson, sonunda bir arıcıyı kendi yanımıza çeken bir görevi baştan sona kadar anlattı (Video alttadır). Görevde eğer karakterimizin Albion tarafından çalınan bir araştırma merkezini yok edersek, arıcının DedSec’e üye olacağını görüyoruz. Görev iki aşamadan oluşuyor: Birinci aşama bir Albion görevlisini kameradan hack’leyerek laboratuvarın yerini tespit etmek ve İkinci aşama ise holigan karakterine geçiş yaparak laboratuvara zarar vermek.
Hudson başka ilginç bir detayı daha görev sırasında bizlerle paylaştı. Eğer parçalama kısmında silah çekmezseniz, düşmanlar da silah çekmeyecek. Düşmanın davranışları kendi karakterinizin davranışlarına göre şekillenecek ki bu oldukça ilginç bir yaklaşım.
Ekibe birkaç arıcı almak mantıklı olacaktır.