Bethesda’nın ünlü video oyun serisi olan Fallout şimdi eski günlerinden çok uzak. Her ne kadar oyun dünyasına damga vuran meşhur RPG serisi, Fallout 76 ile devam etse de oyun oyuncular tarafından pek de beğenilmedi ve oldukça fazla eleştiri aldı. Son gelen güncellemeler oyunu “toparladı” ama büyük oyuncu kaybı yaşanması kaçınılmazdı.
Bethesda, seriye devam ediyor, ancak bu sefer bu yapım oyun olmayacak (şimdilik). Fallout, Amazon’un yayıncılığı altında Kilter Films‘in geliştireceği yeni Amazon Prime dizisi ile devam edecek. Hatta bu Fallout dizisinde oynayacak ilk aktör de belli oldu.
Fallout Dizisinde Oynayacak İlk Aktör Belli Oldu
Online dergi kuruluşu Deadline, dizide Nefret Sekizlisi (The Hateful Eight) ve Justified gibi yapımlardan tanıdığımız ünlü aktör Walton Goggins‘in bir ghoul’u (radyasyona maruz kalan, mutasyona uğramış varlık) oynayacağını bildirdi.
Dizinin bu sene içerisinde yapımına başlanacak dizinin yayın tarihi ise henüz açıklanmış değil.