Ghost of Tsushima Yönetmeni Kötü Bir Oyun Uyarlaması Film Yapmak İstemiyor

Ömer Sefa Taşkın
2 Dk Okuma Süresi

Geçtiğimiz günlerde Matrix Resurrections’un galasında IGN, film aktörlerinin yanı sıra Ghost Of Tsushima’nın yönetmenliğini yapan Chad Stahelski ile de röportaj yapma şansı bulmuş. Stahelski’nin röportajdaki konuşmaları ise filmini ne kadar ciddiye aldığını gösteriyor.

Stahelski röportajda; “Filmi düzgün yapmak istiyoruz, video oyunu uyarlamalarının çoğunun eleştirmenleri ve oyunları oynayan hayranları eğlendirmekte başarısız olduğunu görüyoruz. İşte bu yüzden biz de oyunun güzel yanlarına bağlı kaldığımızdan emin olmak için oyun geliştiricileri ile çok yakın çalışıyoruz.” diyerek filme gerekli emeği ve zamanı verdiklerini belirtti.

Ghost Of Tsushima filmi Mart 2021’de duyurulmasından bu yana senaryo aşamasında ve yapımcılar film kadrosuna tam olarak karar verememiş durumdalar. Oyunun ana karakteri Jin Sakai’nin İngilizce seslendirmeni olan Daisuke Tsuje’nin bile filme dahil olup olmayacağı belli değil gibi görünüyor. Film için Sucker Punch’ı temsilen Peter Kang yapımcı olarak atanmış durumda.

Ghost of Tsushima

Ghost of Tsushima Yönetmeni Chad Stahelski Kimdi?

Stahelski ise şu anda yapım sonrası (post-prodüksiyon) aşamasında olan Keanu Reeves’li John Wick 4: Hagakure’nin yönetmenliğini yapması ile tanınıyor. Yönetmen koltuğuna oturmadan önceyse The Matrix serisinin ilk filmde Keanu Reeves’in dublörlüğünü, Reloaded ve Revolutions’ta ise dublörlerin planlanması ve film koordinatörlüğünü yapmıştı.

Ghost Of Tsushima’nın filmi için henüz bir çıkış tarihi belirlenmedi. Ancak Dedektif Pikachu ve Sonic the Hedgehog, tüm zamanların en iyi video oyun filmleri olarak gişe rekorları kırabildiyse, Ghost of Tsushima da yapabilir.

Bu makaleyi paylaş
Tam zamanlı çamaşır makinesi, yarı zamanlı MisteRNOOB'ta yazar.
Yorum Yap

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir