PS3, Vita ve PSP Konsol Mağazaları Kapanacak

Muratcan Ös
Muratcan Ös - Genel Yayın Yönetmeni
1 Dk Okuma Süresi

Sony bugün paylaştığı bir haberle PS3, PSP ve PS Vita’nın dijital mağazalarını kapatacağını duyurdu. Bu üç konsol için artık hiçbir oyun alınamayacak ve dijital mağazalar resmi bir şekilde ölmüş olacak.

PS3 ve PSP’nin mağazaları 2 Temmuz’da kapanırken Vita ise kafileye 27 Ağustos tarihinden sonra eklenecek. Geçen hafta ve dün itibariyle oyuncuların yaşadığı kopma problemleri de bu nedenden dolayıydı.

Değişiklikler yaşandığında oyuncular artık hiçbir dijital içeriği (oyunlar, eklentiler, oyun içi satın alımlar ve daha fazlası) alamayacak. Sony’nin FAQ sayfasına göre oyuncular, eskiden aldıkları oyunları tekrardan oynamak için indirebilecekler. Diğer tüm işlevler bu tarihten sonra sona erecek. Bu mağazaların dijital cüzdanlarındaki herhangi bir fon ise, burada kullanılmak üzere güncellenmiş PS4 / PS5 mağazasına aktarılacak.

Bu makaleyi paylaş
Genel Yayın Yönetmeni
Takip et
İsmim Muratcan Ös. MisteRNOOB'da Genel Yayın Yönetmeni ve Indie divizyonunun lideriyim. Üç seneyi aşkın yazarlıkla uğraşıyorum.
Yorum Yap

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir