Mario + Rabbids serisini hatırlayanınız var mıdır? Ubisoft’un geliştiriciliğini üstlendiği Kingdom Battle, tercih ettiği mizahi anlatım ve taktiksel oynanışın bir melezi olarak öne çıkmış ve olumlu eleştiriler almıştı.
2017’de çıkış yapan ilk oyunun akıbeti, tabii olarak ikinci oyunun da geleceğinin sinyallerini vermişti. Buna rağmen geçen sene duyurulmasının yanında Sparks of Hope, derin bir sessizliğe gömülmüştü.
Mario + Rabbids Sparks of Hope yakında geliyor
Nitekim Gematsu, dün itibariyle Ubisoft Store’un resmi sitesinde yapımın çıkış tarihinin ve detaylarının paylaşıldığını bildirdi. Mario + Rabbids Sparks of Hope, yayınlanan bilgilere göre 20 Ekim tarihinde çıkış yapacak ve iki sürüm olarak marketlere gelecek.
Standard sürümün yanında “Gold Edition”a da sahip olacak yapım; Gold sürümde ana oyunun yanında yeni görevler, kahramanlar ve savaşlar bulunduran DLC’ler ile üç şık silah skini içeren Galactic Prestige Pack’i içerecek.
Serinin ikinci oyunu ile ilgili bilgilerin kısa süre içerisinde mağaza sayfasından kaldırılması, oyunun yakında, hatta Nintendo Direct Partner Showcase’de yer alacağını ifade ediyor olabilir.